ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ HO.RE.CA

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ
ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


 


ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Η εταιρεία «Best Trade Ο.Ε» βρίσκεται στην Αθήνα και ασχολείται με πωλήσεις και διανομές εισαγωγικών και εξαγωγικών προϊόντων χονδρικής πώλησης (κυρίως βουλγαρικά προϊόντα). Διαθέτει αποθήκες με ψυκτικό εξοπλισμό και δικά της μεταφορικά μέσα.Η εταιρεία μας διανέμει προϊόντα κορυφαίων βουλγαρικών και διεθνών εταιρειών. Διανέμουμε περισσότερους από 5000 κωδικούς προϊόντων,απευθύνεται στις ανάγκες του

περιπτερα, μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ καθώς και τροφοδοσίας πλοίων και κάθε χώρου μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία, catering, εστιατόρια κλπ.).

Σε μας μπορείτε να βρείτε επώνυμα, παράλληλα και βουλγαρικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξημένες ανάγκες του επαγγελματία.

Οι απολύτως εγγυημένες υπηρεσίες μας και η τεράστια γκάμα των προιόντων μας, καθιστούν την εταιρεία «Best Trade Ο.Ε» τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για την τροφοδοσία της επιχείρησής σας.


 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ

Ως μη εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να δείτε τα προϊόντα, αλλά δεν βλέπετε τις τιμές τους. Μπορείτε να προσθέσετε προϊόντα στο καλάθι σας και να τα στείλετε σε μας ,και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας στείλουμε προσφορά με τιμές.

Μπορείτε να εγγραφείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί '' εγγραφή '' στο επάνω μέρος του ιστότοπου, συμπληρώνοντας την φόρμα . Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.

Όταν εγγραφείτε, γίνετε ενεργός χρήστης στο Best Trade ОЕ και θα δείτε τις τιμές των προϊόντων και της παραγγελίας σας καθώς και προσφορές, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές (μετά την έγκρισή μας )

Με το προφίλ σας , μπορείτε να πραγματοποιείτε παραγγελίες, να δειτε τις τιμές των προϊόντων, το ιστορικό παραγγελιών σας και να επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές

Για περισσότερες πληροφορίες, δειτε την ενότητα "Οροι παραγγελίας".

  

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ